dimarts, 8 d’abril del 2008

CAMPELONES, CAMPELONES, OE, OE, OEEEE

Aquest diumenge hem triomfat. Com va dir la Cèlia: Hem guanyaaaat! Uns mes aviat, i d'altres mes tard, tots vam travessar la línia de meta amb el cor bategant a tot gas. I es que la Cursa dels Bombers no està feta per professionals que vulguin fer un bon temps. Mes aviat es un espectacle de culurido, suor, gentada i emocions que pots gaudir des de fora i des de dintre.
Aquest any érem una colla de novells. Dels 12 que corríem, 8 ho feien per primera vegada. I tots van triomfar. Imprevisiblement el Capellà no va quedar primer de la colla. Previsiblement va quedar per davant d'en Iosuff (porta el retrovisor ficat i s'hi s'acosta, apreta encara que li surti la budellada). Per un ordre quasi previsible va encetar la meta en Joan Garcia, seguit del Carnisser Tonyi, que van baixar de 50'. Els trepitjava els talons el Capellà i tot darrera en Iosuff. Després el Lampista Jordi, el germà del Carnisser i jo. La primera nena va ser la Nuria Julià i la segona la Cèlia (increïble, era literalment el primer cop que corria; diumenge passat no en sabia) i al final l'Anna Boix, la Berta i la Mari. Totes dins del temps màxim establert. Podeu veure l'evolució de cadascun de nosaltres ficant el nom, o be consultar els temps.
Ara ja estan tots esverats per tornar-hi.




2 comentaris:

Marc ha dit...

Felicito en Joan Garcia. Realment està com un toro.

Per cert, no acabo d'entendre el tema de les samarretes: gairebé totes són de color groc fluorescent, però n'hi ha alguna de vermella. I no coincideix amb el fet de ser mascle o femella. A veure si m'ho expliques.

JOMI ha dit...

Es fàcil, deixant a part els que s'han canviat, els mascles van de vermell i de groc, les femelles i, no podria ser d'una altra manera, l'avi Goris!!