dissabte, 26 d’abril del 2008

A LA PRIMERA DE CANVI


I aquest es el nom del primer crossword made in Goris. He creat un widget per a tots vosaltres que trobareu al peu del blog (he substituït el ping-pong. Ho sento per en Prim, que n'era un gran addicte!!). Si la cosa va bé, en farem alguna versió impresa.
Un parell de coses a tenir en compte:
1. Els mots amb expressions o paraules compostes no tenen espais (per exemple: cagum l'ou estaria com cagumlou). Fiqueu accents allà on han d'anar, perquè si no us marcarà error (a partir d'ara, ja els faré sense accents...).
2. S'ha de clicar a sobre una paraula i així surt la definició/pista. NO APRETEU "SOLVE", QUE US DONARÀ LA RESPOSTA I NO US HO PASSAREU BE!! En aquest primer hi he deixat aquesta opció, però en els propers no hi haurà la possibilitat de veure el mot que no sapiguem desxifrar.

3 comentaris:

Marc ha dit...

Jomi, ets el rei!!!!!!!!!

JOMI ha dit...

L'has fet o no? Compta que els accents els marca com error si no els fiques!
Et sembla que en puc anar preparant un de més gros? Per un record Guiness? o millor molts de petits, per editar un llibre de passatemps Olivenc.

Dolors ha dit...

Hola Jomito...
Un de més gros no que ja he tingut treballs amb aquest! Vaig de bòlit amb els vostres blogs! El crossword el trobo genial. En Marc s'ha ben engrescat i n'ha fet un de música: No t'ho creuràs però n'he encertat sis. Hi ha coses que les sé, però no sabia que les sabia. Les tinc amagades al clatell de tant escoltar les parrafades de música diàries (que ja m'agrada eh!!)